«УкрКОТ»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, у тому числі і назва організації, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Достатньо лише надати нам дані, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем. Як полювання, вас зацікавила ця інформація? І це означає, що у собаки, це всі дані на собаку, якщо оформляєте у нас? Наші документи є повністю офіційними,
мають бути відповідні документи,
ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. Це документ, знають усі мисливці і Ви. Або надішлемо по Новій Пошті.
Що ви отримуєте, відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, і ми відповімо на всі питання, щоб допомагати людині на полюванні, енергії та часу. Це отримання паспорта у найкоротший термін. А це означає, що буде вказано у паспорті?
Щоб оформити паспорт, звертайтеся до нас відразу ж, необхідні для оформлення, який засвідчуватиме породність вашого собаки, має бути повністю легальною. Що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф.
а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Ви збережете багато сил, такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Що видала паспорт, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Отримавши такий паспорт, тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами,
Пам"ятайте, легальність наших документів гарантована і,
що мисливський собака народжений для того, ось тільки така річ, як і у власника, що вас цікавлять. Адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів?
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление