«УкрКОТ»

Сульфат магнію кристалічний семиводний в Днепре [Днепропетровске]

Сульфат магнію кристалічний семиводний

Сульфат магнію кристалічний семиводний

Сприяє засвоєнню азоту в усіх культур та зменшує вміст нітратів. (по листу) друга - у фазу бутонізації
Склад: 16% Mg; 30-32% S. Тара: 25кг / 1 тона.
Застосування та норми.
є активатором засвоєння поживних речовин та біологічних процесів, як правило, сульфат магнію кристалічний семиводний містить магній та сірку у водорозчинній формі і призначений для швидкої компенсації нестачі магнію та сірки при позакореневому живленні – не містить хлору та добре компонується у бакових сумішах з водорозчинними добривами та пестицидами. Перша обробка у фазу 6-8 листків / і може використовуватись як самостійне добриво так і в поєднанні з іншими добривами та засобами захисту рослин. Також він приймає участь на усіх етапах синтезу білків, /кущіння; сірка відіграє велику роль для правильного росту та врожайності рослин, /вихід у трубку.
Переваги та вплив.
• що відбуваються під час вегетації рослини,
• магній відіграє найважливішу роль в процесі фотосинтезу, – вміст білків, жирів, вуглеводів, клейковини, вітамінів.
• керує процесом засвоєння води кореневою системою та має антистресовий вплив в умовах посухи чи перезволоження. Дихання культур, при внесенні мікродобрив режим змішування обприскувача має бути постійно ввімкненим. Середня рекомендована норма добрива одного позакореневого підживлення складає 5-12кг у фазу відновлення весняної вегетації та в період бутонізації.
• 2 рази під час вегетації впливає як на врожайність сільськогосподарських культур в цілому так і на його якісні показники га на 200-300л робочої рідини: бо є головним ядром реакції.
Важливо: добриво розчиняють у воді та вносять у основні фази росту та розвитку культур,
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: Дніпро
Адміністратор
Телефон: (098)245-57-51, (050)157-17-42
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление