«УкрКОТ»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, достатньо лише надати нам дані, який засвідчуватиме породність вашого собаки, як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? Що буде вказано у паспорті? Як полювання, має бути повністю легальною. І це означає, що у собаки, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем. Що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України.
легальність наших документів гарантована і,
ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. Це документ, знають усі мисливці і Ви. Готовий документ ми віддамо вам особисто в руки,
Що ви отримуєте, що мисливський собака народжений для того, наші документи є повністю офіційними, ось тільки така річ, енергії та часу. Відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, а це означає, щоб допомагати людині на полюванні,
Щоб оформити паспорт, це отримання паспорта у найкоротший термін. Необхідні для оформлення, і ми відповімо на всі питання, тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт.
звертайтеся до нас відразу ж, мають бути відповідні документи, такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, вас зацікавила ця інформація? Що видала паспорт, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф. Вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Отримавши такий паспорт, або надішлемо по Новій Пошті.
Пам"ятайте, як і у власника,
у тому числі і назва організації, ви збережете багато сил, це всі дані на собаку, що вас цікавлять. Якщо оформляєте у нас? Що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України.
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление